8 - ми Декември
 
во
 
БАНСКО
(
ЦЕНА: 5600 денари)
 

 
1 ден 07.12.18 Поаѓање во 04 часот од Битола за Банско со попатна пауза во најпознатиот бањски центар -Сандански. Продолжување за Банско –најпознат летен и зимски ски- центар во Бугарија Сместување во хотел со 4*. Можност за користење на затворен базен, сауна, фитнес...Вечера.Ноќевање.
 
2 ден 08.12.18 Појадок. Слободно време за индивидуални активности во Банско Во хотелот бесплатно користење на  затворен базен, сауна, фитнес.... Вечера.Ноќевање.
 
2 ден 09.12.18 Појадок. Слободно време за индивидуални активности во Банско.Во хотелот бесплатно користење на затворен базен, сауна, фитнес.. Поаѓање за Македонија со попатна паузи во Сандански и пристигнување во доцните вечерни часови.
 
 
ЦЕНА: 5600 денари
 Деца до 6 год. 30%,од 6 до 12 год.60% од цената.
 
Во цената е пресметано:
- автобуски превоз на дадената релација,
- 2 полупансиони во спа хотел - 4*
(бесплатно користење на затворен базен, фитнес, сауна,wi-fi...)
- попатна пауза во Сандански
- организација и придружник на патувањето.
 
 Во цената не е пресметано:
 - патничко здравствено осигурување
 
 Напомена: Рок на пријавување до 01.12.2018 година.
 Збогатете ги вашите доживувања со едно незаборавно патување.