ЛЕТО 2019
 
 САН РЕМО - (ИТАЛИЈА) + АЗУРЕН БРЕГ

ЛЕТО 2019
 
 - САН РЕМО - (ИТАЛИЈА) + АЗУРЕН БРЕГ
 
Сан Ремо – градот на цвеќето и музиката, едно од најубавите и најпознати туристички летувалишта во Италија, со интересен Стар град, шеталиште покрај море, дрвореди, палми, паркови, ресторани, барови, со песочни - уредени плажи... Во продолжение на плажите на Сан Ремо се наоѓаат плажите на Азурниот брег, како и најубавите туристички места како што се:најмалата и најстара град држава во Европа – Монако со Монте Карло, како и Ница, Кан, Сен тропе, Антиб, што Сан Ремо го прави уште поатрактивен за туристите.
 
06.07.19 Поаѓање во 09 ч со автобус преку Белград, Загреб, Љублана, со попатни паузи.
07.07.19 Пристигнување во Италија во пладневните часови и сместување во хотел во
Сан Ремо. Слободно време за капење и разгледување на градот. Ноќевање.
08.07.19 Појадок. Ден за индивидуални активности, капење... Ноќевање.
09.07.19 Појадок. Факултативен излет до Сен Тропе, Кан и Антиб. Ноќевање.
10.07.
19 Појадок. Ден за индивидуални активности, капење... Ноќевање
11.07.19 Појадок. Факултативен излет до Ница, Монако и Монте Карло. Ноќевање.
12.07.19
 Појадок. Ден за индивидуални активности, капење.. Ноќевање.
13.07.19 Појадок. Слободно време за капење. Ноќевање.
14.07.19 Појадок. Поаѓање за Македонија со попатна посета на Ѓенова, каде може да се видат знаменитостите на градот. Продолжување преку: Словенија, Хрватска и Србија  ноќно возење со попатни одмори.
15.07.19 Пристигнување во Македонија во попладневните часови.
 
ЦЕНА: 24000 денари (389 €), деца од 2 - 14 год – 16600 денари (269 €)
 
Во цената е пресметано:
превоз со туристички авотбус на дадената релација
сместување во хотел Наполеон со 3* - 7 ноќевања со појадок во Сан Ремо
 https://www.youtube.com/watch?v=x_Q-V-niOvg
- клима уред
- попатна посета на Ѓенова
- лиценциран придружник на патувањето
Во цената не е пресметано:
- здравствено осигурување без франшиза – 450 денари (650 ден - годишно),
- доплата за туристичка такса 0.75 € по лице по ден (на лице место), деца до 13 г. не плаќаат,
- факултативен излет до Сен Тропе,Кан и Антиб (20 €)
- факултативен излет до Ница, Монако и Монте Карло (20 €)
- влезници за посетите на културно историските споменици и други факултативни посети
 
 
За реализација на програмата потребен е минимун од 40 патници.
 

 

Сите есенски патувања

Дестинации

Чартер програма