Цена: 3.400,денари

НОВА 2020 ГОДИНА

  СОФИЈА

 

Софија, една од најстарите престолнини во Европа, со 1 300 000 жители, старото име и е Сердика, се наоѓа под планината Витоша, со многу знаменитости, шопинг центри....
 
31.12.2019
1 ден Поаѓање во 04.00 ч. од Прилеп со автобус за Софија преку Крива Паланка на г.п.Деве Баир, со попатни паузи.Пристигнување во Софија во пладневните часови,сместување во хотел. Попладнето посета на шопинг центарите Sofija ring mall, Decathlon, IKEA..... Потоа слободно време во центарот на Софија, со можност за посета на познатиот шопинг центар ЦУМ. Вечерта дочек на Новата 2020 година на плоштад со богата музичка програма и  огномет. Ноќевање.
 
01.01.2020
2 ден. Појадок. По појадокот , разгледување на Софија со локален водич при што може да се видат: црквата Александар невски, Парламентот, Руската црква, Ротондата, црквата Св. Ѓорѓи, Статуата и црквата Св. Софија, Националениот музеј, Народниот театар... Попладнето поаѓање за Македонија со попатни паузи и пристигнување во Прилеп во  доцните вечерни часови.
                
ЦЕНА: 3.400 ,денари
Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:
- автобуски певоз на дадената релација
- 1 ноќевања со појадок во хотел со 3*
- разгледување на Софија со локален водич
- организација и придружник на патувањето
 
Во цената на аранжманот не се вклучени следните услуги:
- здравствено патничко осигурување 
- влезници за посетите и другите неспоменати услуги
 
Напомена: Рок на пријавување до 20.12.2019 година.
Збогатете ги вашите доживувања со едно незаборавно патување.

 

Сите есенски патувања

Дестинации

Чартер програма