ШОПИНГ ТУРА ВО
 СОЛУН

  
08.12.2018
(ЦЕНА:  
650 денари)


Поаѓање во 04 ч со попатни одмори и пристигнување во Солун околу 10 ч. Кратко панорамско разгледување на градот: Виа Игнациа, црквата Св. Димитрија, Белата Кула, плоштадот Аристотелус... Слободно време низ Солун. Потоа посета на трговските шопинг центри: КОСМОС, ИКЕА, ЏАМБО И ЛИДЛ.
Вечерта заминување за Македонија и пристигнување во Битола во доцните вечерни часови.

 
Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:
      - превоз со туристички автобус на наведената релација;
      - организација на патувањето.
 
 
Во цената не се вклучени следните услуги:
      - патничко здравствено осигурување - 50 ден
 
Пријавување и резервации до 05.12.18 година.