8 - ми Декември
во
ВЕЛИНГРАД
 
(Сандански – Банско)
(
ЦЕНА: 4900 денари)
 
1 ден 07.12.18 Поаѓање во 04 часот од Битола за Велинград со попатна пауза во летно -зимскиот центар Сандански. Продолжување за Велинград – најпознат бањски центар во Бугарија со преку 80 минерални извори, така наречен “Спа престолнина на Бугарија”, со многу хотели, санаториуми, прекрасна природа за уживање. Сместување во Спа - хотел. Можност за користење на минерален базен, сауна, фитнес, парна бања.. Ноќевање.
 
2 ден 08.12.18 Појадок. Слободно време за индивидуални активности во Велинград. Во хотелот бесплатно користење на минерален базен, сауна, парна бања, фитнес.... Ноќевање.
 
2 ден 09.12.18 Појадок. Слободно време за индивидуални активности во Велинград. Во хотелот бесплатно користење на минерален базен, сауна, парна бања, фитнес.. Поаѓање за Македонија со попатна пауза во Банско, и пристигнување во доцните вечерни часови.
 
 
ЦЕНА: 4900 денари
 
 
Во цената е пресметано:
- автобуски превоз на дадената релација,
- 2 ноќевање со појадок - во спа – хотел Камена 3 * http://kamena.bg/hotel/
(бесплатно користење на затворен минерален базен, фитнес, сауна, џакузи, парна бања...)
- попатни паузи во Сандански и Благоевград
- организација и придружник на патувањето.
 
Во цената не е пресметано:
 - патничко здравствено осигурување
 
 Напомена: Рок на пријавување до 01.12.2018 година.
 Збогатете ги вашите доживувања со едно незаборавно патување.