КРИ ТУРС - Лиценца "А"


Од 1993 година им служиме на многу свои задоволни клиенти. Целосна туристичка услуга, лиценцирана ИАТА агенција, која се смета за една од најреномираните туристички агенции во Битола, Македонија.

ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ
Успешно го градиме името меѓу нашите задоволни и лојални клиенти, избор сме на нивна туристичка компанија за сите сезони.

ВИЕ СТЕ ВО ДОБРИ РАЦЕ
За да се осигураме дека ќе го добиете најдоброто од патувањето, од првиот контакт, преку времето на престојот и додека ве враќаме дома, ние сме со вас. Витално значење за нас е да имате незаборавно и безбедно искуство.

ШТО НУДИМЕ
Од индивидуални пакети, персонализирани одмори, чартери, групни тури, авионски карти, визи, крстарења и празнични сместувања.

ЗАШТЕДИ ВРЕМЕ И НАПОР, НИЕ СМЕ ТУКА ДА ВИ ПОМОГНИМЕ!
Организирањето на вашето сопствено патување или одмор може да биде стресна задача. Дозволете ни да се погрижиме за тоа!

Без разлика дали имате едно прашање или посебно барање, ние сме тука за вас.


КРИТУРС ТИМ


 

KRI TURS T.A.
Dooel Bitola
Licenca "A"